Трансформація бажань.

Ерік і його дружина – пара американців середнього віку, які вже досить давно живуть в Україні, – звернулися до мене з питанням придбання таунхаусу. Основні бажання, які вони висловили, обмежувалися гарним цегляним фасадом, розташуванням неподалік від місця його роботи та певною сумою коштів, яку вони планували виділити на цю покупку.
Проте, коли ми протягом наступного тижня передивилися усі «схожі на це» варіанти – покупці виглядали доволі збентеженими. Якщо таунхаус підходив по бюджету – він знаходився дуже далеко від бажаного мікрорайону та був трохи «не тієї» якості. Якщо підходив по локації — був надто великим по площі для двох людей і, відповідно, досить коштовним.. Жоден з варіантів не міг задовольнити усі потреби…

Ситуація виглядала безвихідною – або я мала знайти нестандартний вихід. )
І я його знайшла. В районі, який їм дуже подобався своєю зеленню, був гарний клубний будинок, який виглядав саме так, як вони хотіли щоби виглядала їхня оселя: красивий фасад з клінкерної цегли. Але там були тільки 1-но та 2-кімнатні квартири. Я зв’язалася з керівником будівництва, взнала чи є можливість об’єднання кількох квартир, як саме розташовані там комунікації, щоби згідно з цим продумати варіанти перепланування в одну оселю. Потім звернулася до архітектора і попросила відобразити ці «перевтілення» для представлення клієнту. В результаті в нас вийшла класна 3-кімнатна квартира з великою кухнею-студією, саме тієї – не малої і не надто великої площі – яка була потрібна. Тож: зовнішній вигляд, розташування, планування і бюджет – усі головні побажання покупців були витримані ідеально.

І, звичайно, вони з радістю погодили мою пропозицію і купили це житло. На все пішло – усього лише кілька тижнів. А чи задоволені вони своєю новою оселею – знаю, що так, судячи з залишеного вдячного відгуку.
Практично кожен покупець до кінця не впевнений у тому, що саме йому потрібно. Фахівець-ріелтор обов’язково допоможе вам «пізнати самих себе», тож — звертайтеся! )

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Оцініть статтю:
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Загрузка...
Зоя Ільницька